Ancient Crime – Review – NU.nl
“Warm, als een diepe vriendschap, maar ook eenzaam en vol spanning in de onderlagen.”

Ancient Crime – Review – File Under
“Bij het debuut vreesde ik al dat het live waarschijnlijk verprutst zal worden door kletsend publiek, deze keer pleit ik voor gevangenisstraf voor degene die iets tijdens zijn optreden durft te zeggen. Je bent gewaarschuwd.”

Ancient Crime – Review – Musicfrom
“Het enige dat je op ‘Ancient Crime’ kunt tegen hebben is de lengte, want na drie jaar stilte is 26 minuten wel behoorlijk weinig. Maar de repeatknop biedt de oplossing voor dat nadeel. Kort en goed: ook de opvolger van ‘The Truth Is I Am Always Responsible’ is weer een erg indrukwekkende plaat!”

Ancient Crime – Review – De Recensist
“De pracht. De warmte. De, okee: verstilling. Een prachtige loot aan de steeds mojer wordende Snowstar-boom.”

Ancient Crime – Review – Theo Ploeg (OOR/GONZO)
” Janssens introverte nummers zijn warm en zwanger van verlangen naar dat wat er niet meer is: intimiteit, broederschap, echtheid, oprechtheid, Janssen boetseert zijn melodieën rond universele thema’s. Hij weet er het hart mee te raken.”

Ancient Crime – Review – You Sound Great (DE)
” Zeitlos schön, niemals aufdringlich und irgendwo zwischen Hogwarts, The Black Atlantic, Alexi Murdoch und den Schulen aus diversen John Irving-Romanen.
Ein großes, kleines Album!

Ancient Crime – Review – Mousique
Met zijn tweede korte langspeler (het heeft de lengte van een ep maar klinkt eerder als een volwaardig album) overtuigt Janssen als singer-songwriter van hoog niveau.”